Категории
Количка

Доставка и плащане

Срокът за доставка е от 2 до 3 работни дни. Доставки в извънработно време, през уикенда или по време на официални празници, се обслужват на първия работен ден. Всички поръчки, направени до 14:00 ч. в работни дни, ще бъдат изпратени в същия ден. Поръчки, направени след 14:00 ч., ще бъдат изпратени на следващия работен ден.

Цената на доставката e приблизително 5,50 лв. до офис на Спиди, 6,80  до офис на Еконт и около 7,70 лв. до Ваш личен адрес. 

Точната сума зависи от тарифата на куриера и теглото на пратката. Възможно е оскъпяване с до 1 лв. за по-отдалечени населени места.


ПЛАЩАНЕ

Стойността на поръчката може да се заплати:

- в брой на куриера, при получаване на пратката на ваш точен адрес или в офис на куриера;

- чрез ПОС терминал, при получаване на пратката на ваш точен адрес или в офис на куриера. Всички шофьори на нашите партньори от Спиди и Еконт разполагат с мобилни ПОС терминали, така че можете да заплатите своята пратка с карта както в техните офиси, така и при получаване на Ваш личен адрес. 


ОПЦИЯ ТЕСТ И ПРЕГЛЕД ПРЕДИ ПЛАЩАНЕ

Всички поръчки* се изпращат с опция "Тест и преглед преди плащане".

*Всички артикули от категория "Чорапогащници" се изпращат без опция "тест и преглед преди плащане", поради хигиенни съображения.

Ако нещо не е наред с поръчката Ви или просто не е това, което търсите, можете да я върнете в рамките на 14 дни, съгласно Условията за връщане.


Молим най-учтиво нашите клиенти, в случай на забавяне на доставка при вече потвърдена като изпратена поръчка, да ни информират своевременно на info@maksi-moda.bg, за да можем да направим проверка с обслужващ куриер и да съдействаме за отстраняване на евентуален проблем.

Този сайт използва бисквитки, за да работи оптимално за Вас.