Категории
Количка

Спорни сутиени

Двойно подплатен спортен сутиен с V-образно деколте
-10 %
Производител: Quanzhou Shiying Clothes Co., Ltd
Търсите спортен сутиен, който да осигурява голяма опора на бюста и същевременно да е удобен? Този качествен, двойно подплатен сутиен от спортна материя е дишащ и помага да се предотврати изпотяването, а еластичната лента в долната част прилепва плътно към тялото и създава усещането за "втора кожа". ..
44.95лв. 40.46лв.
Комфортен спортен сутиен с кръстосани презрамки
-10 %
Производител: Quanzhou Shiying Clothes Co., Ltd
Търсите спортен сутиен, който да предлага голяма опора и комфорт? Този качествен, двойно подплатен сутиен от спортна материя е дишащ на гърба, за да предотврати изпотяването, и има еластична лента в долната част, която прилепва плътно към тялото, за да създаде усещането за "втора кожа". Спортният су..
42.95лв. 38.65лв.
Макси спортен сутиен от бързосъхнеща материя
-10 %
Търсите удобен и поддържащ спортен сутиен, който да носите по време на йога или пилатес? Изработен от качествена, дишаща и бързосъхнеща материя, този сутиен е идеален за тези, които обичат физическите дейности. Долната широка еластична лента приляга плътно към тялото и създава усещането за "втора ко..
45.95лв. 41.35лв.
Макси спортен сутиен с тънки кръстосани презрамки
-10 %
Производител: Quanzhou Shiying Clothes Co., Ltd
Търсите спортен сутиен, който ще ви осигури комфорт и подкрепа, докато тренирате? Този висококачествен сутиен е изработен от дишаща материя с двойна подплата, а еластичната лента в долната част прилепва плътно към тялото, за да създаде усещане за "втора кожа". Двойните тънки презрамки се кръстосват ..
45.95лв. 41.35лв.
Макси спортен сутиен с широки презрамки
-10 %
Търсите удобен и поддържащ спортен сутиен? Изработен от качествена, двойно подплатена дишаща спортна материя, този спортен сутиен предлага голяма опора на бюста за допълнителен комфорт във всяка поза. Широките презрамки улесняват обличането и свалянето му, а белият цвят е идеален за горещите летни т..
44.95лв. 40.46лв.
Модерен спортен сутиен с уникален принт
-10 %
Производител: Quanzhou Shiying Clothes Co., Ltd
Търсите спортно облекло, което да е удобно, дишащо и да осигурява отлична поддръжка? Не търсете повече, а вижте нашия спортен сутиен с щамповани лъчи! Изработен от качествена, двойно подплатена спортна материя, този сутиен е дишащ и предотвратява изпотяването. Еластичната лента в долната част прилеп..
39.95лв. 35.95лв.
Небесносин спортен макси сутиен
-10 %
Този спортен сутиен е идеален за любителите на тренировките. Висококачествената, дишаща и бързосъхнеща материя за спортно облекло го прави идеален за горещите и влажни дни. Долната широка еластична лента приляга плътно към тялото и създава усещането за "втора кожа". Широките презрамки предлагат чуде..
44.95лв. 40.46лв.
Спортен макси сутиен от дишаща материя с принт
-10 %
Този спортен макси сутиен е идеален за тези, които искат комфорт и подкрепа по време на тренировка. Висококачествената, дишаща и бързосъхнеща материя за спортно облекло гарантира, че ще останете хладни и удобни по време на тренировката. Долната широка еластична лента приляга плътно към тялото и създ..
44.95лв. 40.46лв.
Спортен макси сутиен с широки презрамки
-10 %
Този макси спортен сутиен е изработен от висококачествена, дишаща и бързосъхнеща спортна материя. Долната широка еластична лента приляга плътно към тялото и създава усещането за "втора кожа". Широките презрамки предлагат чудесна опора на бюста за допълнителен комфорт във всяка поза. Спортният сутиен..
45.95лв. 41.35лв.
Спортен макси сутиен със страхотен гръб
Hot -10 %
Спортният сутиен е идеалният избор за всеки спортист, който търси удобен и поддържащ сутиен, който да носи по време на тренировките си. Изработен от висококачествена, дишаща и бързосъхнеща материя за спортно облекло, този сутиен прилепва плътно към тялото и създава усещането за "втора кожа". Долната..
39.95лв. 35.95лв.
Спортен сутиен в големи размери с двойна подплата
-10 %
Производител: Quanzhou Shiying Clothes Co., Ltd
Спортният сутиен е изработен от качествена дишаща материя с двойна подплата. Еластичната лента в долната част прилепва плътно към тялото и създава усещането за "втора кожа". Двойните тънки презрамки се кръстосват на гърба. Спортният сутиен предлага голяма опора на бюста за допълнителен комфорт във в..
44.95лв. 40.46лв.
Спортен сутиен в големи размери с двойни тънки презрамки
-10 %
Производител: Quanzhou Shiying Clothes Co., Ltd
Този спортен сутиен в розово е перфектен за всяка жена, която търси комфорт и подкрепа по време на тренировка. Двойно подплатената дишаща материя и еластичната лента в долната част осигуряват сигурно прилепване, а двойните тънки презрамки се кръстосват на гърба за допълнителна стабилност. Розовият ц..
45.95лв. 41.35лв.
Показва 1 до 12 от 22 (2 страници)

В тази категория сме подбрали прекрасни спортни сутиени за макси дами и подходящи за голям бюст. Можете да разгледате всички спортни сутиени големи размери и да се възползвате от нашите по-изгодни цени.

Този сайт използва бисквитки, за да работи оптимално за Вас.