Категории
Количка

Блог RSS Feed

27 юли Дрехи за пълни дами
0 424
Търсите стилни дрехи за пълни дами?Якетата в макси модатата също се радват на най-различни и нови решения. Особено внимание трябва да се обърне на якетата от кожа - такива продукти са много търсени ..
27 юли Макси мода Турция
0 4202
Макси дами макси мода от ТурцияРоклите не излизат от макси модата от години в Турция! Роклята до пода е идеален избор не само за всеки ден, но и за специални поводи, включително сватби и абитуриентски..
02 дек Макси мода Димитровград
0 203
Търсите макси  мода  и дрехи за жени в Димитровград? А може би търсите няколко нови макси рокли плюс размер, които да добавите към гардероба си? Бихме искали да споделим някои от любимите ни места за ..
27 юли Макси мода Русе
0 1536
Търсите макси мода и дрехи големи размери в Русе?При избора на дрехи има много различни фактори, но често размерът е първото нещо, за което се сещаме, когато купуваме нещо. Това е особено вярно, ако с..
08 юни Издигане на макси визия: стилизиране на пръстени и гривни с макси дрехи
0 219
Издигане на макси визия: стилизиране на пръстени и гривни с макси дрехиМакси роклите и полите отдавна са неизменна част от лятната мода, предлагайки комфорт и елегантност в един лесен аутфит. За да из..
28 окт Ежедневни рокли за пълни жени
0 861
Как да се обличаме за по-пълна фигураНа първо място е важно да бъдете честни със себе си и с тялото си. Един и същ стил, който стои добре на слаба жена, може да изглежда ужасно на жена с по-пълна фигу..
31 март Как да изберете перфектната абитуриентска рокля за вашия тип тяло
0 200
Абитуриентската вечер е едно от най-вълнуващите и запомнящи се събития в живота на един млад човек. Въпреки това, с толкова много стилове на абитуриентски рокли, от които да избирате, намирането на пе..
28 апр Съвети за избор на перфектната булчинска рокля за жени - плюс размери
0 216
сяка булка иска да изглежда и да се чувства по най-добрия начин в деня на сватбата си. За жените, които са в категорията на макси модата, изборът на перфектната булчинска рокля може да бъде малко пред..
22 юли Грешки, които трябва да избягвате при обличане, ако имате голям размер
0 72
Грешки, които е   хубаво да избягвате при обличане, ако сте макси размер!От съществено значение е да знаете формата на тялото си, тъй като фактът, че сте закръглени, не означава, че тялото ви винаги и..
22 юни Бюджетна мода за големи момичета
0 145
В днешния моден пейзаж призивът за приобщаване и позитивизъм на тялото, доведе до така необходимата трансформация в индустрията. Жените с голям размер, вече не са с ограничени възможности, а вече са р..
Показва 1 до 10 от 10 (1 страници)
Този сайт използва бисквитки, за да работи оптимално за Вас.