Получете перфектен външен вид, който ви помага да подобрите фигурата си. Дънките не могат да липсват в гардероба на нито една жена, тъй като те могат да бъдат във всеки тоалет, от най-удобния до по-елегантния.


Все пак трябва да знаете кои са моделите, които ви стоят най-добре, според вашия тип тяло. Има много видове панталони, но ако имате широки бедра, трябва да избягвате някои модели. Нека ви дадем няколко модни съвети.


Грешките, които макси дамите с широки бедра трябва да избягват, когато носят дънки


Комбинирането на дънки с овърсайз дрехи


Носенето на дънки с прекалено големи блузи е голяма грешка, защото те могат да направят цялостната ви визия така, че да изглеждате по-широки, отколкото сте.


Най-добре е да заложите на прилепнали топове, бодита или тесни блузи, като можете да добавите блейзър, но не и широки ризи или суичъри.


Избелели дънки


От панталоните, които никога не трябва да носите, ако имате широк ханш, са тези от светли дънки с избеляване в областта на краката. По този начин ще акцентирате именно в тази област. Знаем, че тъмните дрехи вталяват, за това е по-добре да заложите на едноцветен чифт дънки.


Цветни тесни дънки


Също така е грешка да носите цветни тесни дънки, когато имате широки бедра, защото ви придават обем, а това не е ефектът, който искате.


Най-добре заложете на сини или черни, които се съчетават добре с всеки тоалет и дреха, която решите да носите и оформят фигурата ви.


Носенето на много тесни дънки


Не е препоръчително да носите много тесни бели панталони, тъй като това може да направи бедрата ви да изглеждат по-широки.


Най-добре заложете на тъмните тонове, а ако ще носите бяло, изберете тип mom jeans или прав панталон.