Грешки, които е   хубаво да избягвате при обличане, ако сте макси размер!

От съществено значение е да знаете формата на тялото си, тъй като фактът, че сте закръглени, не означава, че тялото ви винаги изглежда като ябълка или кръгло. Можем да намерим закръглени или големи жени с триъгълно тяло, кръгло тяло, правоъгълно тяло, фигура обърнат триъгълник и всяка от тях има определени силни страни, от които трябва да се възползвате и да ги комбинирате с облекла, които благоприятстват фигурата.

Използването на дрехи, които са твърде големи и твърде малки

Важно е в зависимост от типа на тялото ви да носите дрехи, които не са много тесни, тъй като това подчертава извивките ви. Ако носите твърде големи и широки дрехи, това също няма да ласкае фигурата ви.

Идеята е да не скривате напълно фигурата си, тъй като ще се видите с по-голям обем и няма да го скриете. От друга страна, ако носите много тесни дрехи, също няма да се вижда добре. Важно е да потърсите съвет какъв вид облекло ще е най-подходящо според вашия тип тяло, кои са материите, които ви стоят най-добре и т.н. Винаги гледам всичко да стои на мястото си, а също и аксесоарите да са осигурени.

Избор на неподходящи цветове

Важно е да знаете, че цветът може да бъде разликата между това да изглеждате добре и да изглеждате с излишни килограми. Комбинацията от нюанси е важна , както и текстурите. Ето защо трябва да отделите време, за да разберете кои цветове ви подхождат според всяка част от тялото ви и кои текстури изглеждат

Много е важно да балансирате дрехите, така фигурата ви ще изпъкне. Ако обичате да носите пуловер, трябва да имате предвид, че те вървят много по-добре с малко по-тесни панталони. Ако пък решите да носите широки панталони, заложете на тесни блузи в горната част. Идеята е да балансирате и подчертаете фигурата, да не се губите в дрехите и да изглеждате по-обемни.


Перфектното бельо

Повечето случаи представят бельо, което се отразява през дрехите, това е грешка, която ви кара да изглеждате по-дебели, отколкото сте в действителност.

Имате няколко възможности за избор, коланите ще ви помогнат да позиционирате дрехите правилно по тялото и ще предпазят бельото ви от стягане. По същия начин това е дреха, която не е задължително да е неудобна. В идеалния случай трябва да можете да го купите един размер по-голям, за да не ви е прекалено стегнат.

Правилните аксесоари правят разликата

Въпреки че може да се чувствате комфортно и доволни от тялото си, важно е да обърнете внимание на вида аксесоари, които използвате. Инвестицията в аксесоари ще ви направи да изглеждате по-подготвени, избягвайте използването на дребни аксесоари, по този начин ще поддържате частите на тялото си в баланс.

Избягвайте да носите дрехи, които съдържат много слоеве

Трябва да имате предвид, че използването на слоеве за студените дни е добре, но като обикновено облекло, когато сте закръглени, и надхвърлянето на два слоя е грешка. Не забравяйте, че не трябва да злоупотребявате с дрехи или аксесоари.

Като следвате тези съвети, ще откриете какви грешки трябва да избягвате, ако имате голям размер, но винаги трябва да вземете предвид вкусовете си и да ги прилагате, търсейки най-добрия начин да комбинирате дрехите си, за да подчертаете формата на тялото си и да изглеждате красиво и идеален. Дрехите и аксесоарите могат да бъдат най-големият ви съюзник, когато сте жена с голям размер и трябва да знаете как да се възползвате от това в своя полза.


Източник: https://album.bg