Макси полите са неизменна част от гардероба на дамите с по-пощни форми, предлагайки комфорт, елегантност и женственост. Подходящи са за всякакви поводи, от ежедневни разходки до официални събития. Но как да ги носим, за да подчертаем най-добрите си черти и да се чувстваме уверени? Ето няколко модни съвета за комбиниране и стилизиране на макси поли:


Избор на пола


- плат - ззберете плат, съобразен с сезона и повода. Памучните и ленените поли са идеални за лятото, докато по-плътните материи като вълна или кашмир са подходящи за зимата.

- цвят - не се страхувайте от цветовете! Макси полите се предлагат в богата гама от цветове, така че можете да изберете нещо, което да подхожда на вашия вкус и стил.

- принт - принтовете могат да добавят интерес и индивидуалност към вашата визия. Изберете принт, който ви харесва и подхожда на останалата част от вашия тоалет.

- стил - има много различни стилове макси поли, от плисирани до А-образни, до модели с цепка. Изберете стил, който ласкае вашата фигура.


Комбиниране


- Макси полите се съчетават добре с различни видове връхни дрехи. За ежедневен стил изберете тениска или риза. За по-официален повод можете да добавите елегантна блуза или пуловер.

- Якето може да добави допълнителен слой топлина и стил към вашия тоалет. Изберете яке, което съчетава цветовете и материите на вашата пола.

- Обувки -  полите могат да се носят с различни видове обувки, от сандали до ботуши. Изберете обувки, които са удобни и подхождат на повода.

- Аксесоари - те могат да добавят завършек на вашата визия. Изберете колие, обеци, гривна или чанта, които подхождат на вашия стил.


Съвети за по-добър стил


- За да подчертаете талията си, добавете колан.

- Ако искате да изглеждате по-високи, носете обувки с токчета.

- За да добавите женственост, носете макси пола с флорален принт.

- За да създадете по-небрежен стил, носете макси пола с тениска и кецове.

- За да се обличате официално, носете макси пола с елегантна блуза и блейзър.

Макси полите са универсална дреха, която може да се носи по много различни начини. С малко творчество можете да създадете стилни и елегантни тоалети, които са подходящи за всеки повод.


Не забравяйте: Най-важното е да се чувствате уверени и комфортно в това, което носите!