Макси дами макси мода от Турция

Роклите не излизат от макси модата от години в Турция! Роклята до пода е идеален избор не само за всеки ден, но и за специални поводи, включително сватби и абитуриентски балове. Макси рокли в бял или пастелен цвят ще бъдат изключително актуални този сезон. Ако обичате нежните цветове, има добри новини за вас. Защото макси роклите в бяло и пастелно ще бъдат изключително модерни! Много дизайнери са заложили именно на тях в своите колекции. В идеалния случай тези рокли се съчетават с ярки обувки и аксесоари. Белите рокли за пролет и лято 2тази година ще бъдат чудесен избор за топлите дни. Светлият цвят не привлича слънчева светлина, а естествените материи карат кожата да диша.


Големи размери макси мода от Турция

Така също, за предстоящия сезон пролет  се препоръчват макси рокли в пастелни цветове.  Особено хладните нюанси и вечното пудрово розово ще бъдат модерни в макси модата този сезон. Тези летни рокли със сигурност ще придадат свежест на външния ви вид. Какви обувки биха били най-добрият избор за съчетаване с макси рокли? През пролетта и лятото  можете да съчетаете роклята с дамски сандали на висок ток, удобни балеринки или дори кецове. 

Ярки цветни макси рокли

Не харесвате меките пастелни цветове? През пролетта и лятото  ще намерите и нещо за себе си. Този сезон  е  доминиран също от ярки цветове! Богата червена или жълта макси рокля със сигурност ще привлече вниманието към вас. За сезон пролет / лято   ще носим оранжево и розово в изобилие. Дълги рокли в смели цветове вече могат да бъдат намерени на много марки и размери. Особено модерните неоновите модели създават истинска сензация! Тази опция е подходяща за жени, които не издържат на скуката в модата и имат смел и искрящ стил на обличане.